Hoppa till innehåll

Framtiden ser ljus ut för Toxic Tuna

Hos Simlångsdalen Toxic Tunas tar vi inte bara ishockey på allvar, vi prioriterar också säkerhet och innovation inom alla områden av vår verksamhet. I en nyligen genomförd omfattande uppgradering av vår ishockeyhall, har vi tagit ett stort steg framåt genom installationen av ny belysning. Detta projekt har inte bara handlat om att skapa en ljusare och mer inbjudande miljö, utan också om att främja hållbarhet och energieffektivitet.

Valet av LED-belysning

Efter noggrant övervägande valde vi att installera toppmodern LED-belysning. Dessa LED-lysrör är inte bara energieffektiva, utan de har även en längre livslängd, vilket minskar vårt behov av frekventa byten och underhåll. Detta beslut stöder vår strävan att minska föreningens koldioxidavtryck och energikostnader, samtidigt som det förbättrar spelupplevelsen med ett klarare och mer jämnt ljus som täcker hela isytan.

Säkerheten Först: Utbildning och Förberedelser

Innan arbetet påbörjades, var det viktigt för oss att säkerställa att alla inblandade var fullt förberedda för uppgiften. Vi valde att genomgå en omfattande maskinutbildning med fokus på hur man säkert och effektivt använder saxliftar. Denna utbildning genomfördes i samarbete med Kranpunkten, vilket inte bara ökade vår kunskap utan även vår trygghet i arbetet. Genom att investera i denna utbildning kunde vi garantera att vårt team hanterade utrustningen korrekt, vilket minimerade risken för olyckor och försäkrade en säkrare arbetsmiljö.

Effektivt Genomförande

Med utbildad personal och rätt utrustning på plats kunde installationen av den nya belysningen genomföras både effektivt och säkert. Saxliftarna från Kranpunkten som går på el spelade en avgörande roll i detta, då de gjorde det möjligt för vårt team att arbeta bekvämt och effektivt på höga höjder. Arbetet kunde utföras under off-peak timmar, vilket minimerade störningen för våra dagliga aktiviteter och tillät oss att fortsätta vår träning och matchplanering utan avbrott.

Framtiden är Ljus

Tack vare den nya belysningen har vår hall inte bara blivit ljusare och mer välkomnande, men även en symbol för vår dedikation till innovation och hållbarhet inom sporten. Vi ser fram emot hur dessa förbättringar kommer att förhöja upplevelsen för både spelare och fans. Framstegen stärker vår klubs motto: “Stolthet, passion, hjärta – och nu även mer ljus på vår is!”

Vi vill tacka alla som bidragit till detta projekt, från de tekniker som arbetade omsorgsfullt med installationen till våra sponsorer som stöttade oss genom processen. Tillsammans skapar vi en ljusare och säkrare framtid för alla i Simlångsdalen Toxic Tunas.

Följ med oss på vår fortsatta resa mot excellens, både på och utanför isen!