Hoppa till innehåll

Ny matchupplevelse med god smak och glas

Här på Simlångsdalens Toxic Tuna IK, där hockey är mer än bara en sport, är vi exalterade att presentera vår senaste satsning: en restaurang i vår hockeyhall med en design som verkligen reflekterar vår passion för spelet. I centrum för denna vision står våra nytänkande glasräcken.

Materialval och designöverväganden

När vi skulle välja material för restaurangens räcken, undersökte vi flera alternativ. Plexiglas, som är känt för sin användning runt isrinkar, erbjuder utmärkt hållbarhet, men vi ville ha något som även höjde estetiken. Stål och aluminium var andra kandidater, men de kändes för industriella för vårt syfte. Trä var ett annat övervägt material, men underhållsaspekten och dess brist på modern känsla fick oss att leta vidare. Detta ledde oss till att välja glasräcken.

Varför vi valde glasräcken med klarglas

Vårt val att använda glasräcken med klarglas grundade sig i en önskan om att ge våra gäster en oslagbar vy över isen. Vi ville att alla som besöker vår restaurang ska kunna uppleva hockeymatcherna i realtid, med en känsla av att vara en del av spelet. Dessa räcken erbjuder inte bara en säker och hållbar barriär, utan öppnar också upp för en häftig visuell koppling mellan restaurangen och hockeyrinken.

Förenar gemenskapen

Det här projektet representerar en brygga mellan hockey och samhällsgemenskap. Genom de genomtänkta glasräckena skapar vi en plats där både hockeyfans och de som uppskattar Simlångsdalens skönhet kan mötas och dela upplevelser.

En hyllning till vår hembygd

I vår nya restaurang, som är en stolt del av hockeyhallen, har vi valt att verkligen ta in och reflektera skönheten från vår omgivning i Simlångsdalen. För oss på Simlångsdalens Toxic Tuna IK är det viktigt att vår hembygds natursköna charm och känsla speglas i allt vi gör.

Det var med detta i åtanke som idén om glasräcken föddes. Vi ville skapa en plats som inte bara är en restaurang, utan ett rum där våra gäster kan känna sig som en del av den större bilden – både i hockeygemenskapen och i vår underbara Simlångsdalen. När vi tittar ut genom dessa glasräcken, ser vi inte bara den spännande hockeyspel på isen, utan även en vy som påminner oss om var vi kommer ifrån.

Vi är stolta över att kunna bjuda in våra besökare till en sådan unik miljö. Här, i vår restaurang omgiven av glas, kan ni njuta av spännande hockeymatcher samtidigt som ni känner en djupare samhörighet med Simlångsdalens vackra natur. Det är en upplevelse vi tror både lokala besökare och gäster från gästande föreningar kommer att uppskatta och minnas.

Framtiden är här på isen

Med detta initiativ, som kombinerar sport och stil, blickar vi framåt. Vår nya restaurang är en symbol för innovation inom idrottsvärlden och ett uttryck för vårt engagemang för både hockey och vår lokala gemenskap.

Vi på Simlångsdalens Toxic Tuna IK ser fram emot att välkomna er till vår nya restaurang där ni kan uppleva matcherna som aldrig förr – genom våra glasräcken.