Hoppa till innehåll

Nytt energisamarbete – räddar säsongen

Simlångsdalen, Sverige – Ishockeyklubben Simlångsdalen Toxic Tuna har nyligen mottagit strålande nyheter som kommer att ge klubben en ekonomisk fördel och säkerställa dess framtida framgångar. Efter att ha stått inför utmaningar med höga energipriser som hotade driften av ishallen och kylaggregaten, har klubben nu nått en hållbar lösning i samarbete med företaget Energitjänst, ledande inom värmepumpar i Malmö och Limhamn.

Denna strategiska allians innebär att Toxic Tuna effektivt kan hantera energifrågor och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid för klubben och dess anhängare. Genom att använda Energitjänsts expertis inom värmepumpsteknologi, kommer Toxic Tuna inte bara att spara på energikostnader utan även säkerställa en varm och välkomnande miljö för spelare och supportrar.

Övertygande seger mot Båstad Brats

Denna säsong har börjat lovande för Toxic Tuna, mycket tack vare det nya energiavtalet. Laget har visat upp en imponerande form och sammanhållning på isen, vilket kulminerade i det spännande derbyt mot ärkerivalerna Båstad Brats. Detta möte var inte bara en kamp på isen utan också en symbol för klubbens återhämtning och styrka under svåra tider.

Ordförande Jeanette Berggren uttrycker sin entusiasm över klubbens prestationer och framtidsutsikter: “Denna säsong har verkligen varit en resa från osäkerhet till framgång. Samarbetet med Energitjänst har inte bara räddat vår klubb ekonomiskt utan också stärkt vår moral och sammanhållning. Och vad gäller vårt derby mot Båstad Brats – det var en match som verkligen visade vårt lagets hjärta och kämpaglöd. Vi ser fram emot en ljus framtid, både på och utanför isen.”

Med denna nya era av hållbarhet och ekonomisk stabilitet ser Toxic Tuna fram emot att fortsätta sin resa mot ännu större framgångar, både på den lokala och nationella ishockeyarenan.

Behöver du en värmepump? Hör av dig!

Värmepumpar i södra Sverige likt Simlångsdalen, Malmö och Limhamn har blivit en alltmer populär lösning för uppvärmning och energieffektivitet. Detta beror på flera faktorer, inklusive regionens klimat, energipriser och en växande medvetenhet om miljövänliga energialternativ.

I takt med att energipriserna stiger, söker hushåll och företag efter kostnadseffektiva vägar att minska sina energiräkningar. Värmepumpar erbjuder en sådan lösning genom att använda mindre energi för att generera samma mängd värme som traditionella system, vilket leder till lägre kostnader över tid.

Miljöaspekten är också betydande. Sverige har ambitiösa mål för att minska koldioxidutsläpp och främja hållbara energikällor. Värmepumpar är mer miljövänliga än många konventionella värmesystem eftersom de använder förnybar energi och har en lägre koldioxidutsläpp. Detta gör dem till ett attraktivt alternativ för de som vill minska sitt koldioxidavtryck.