Hoppa till innehåll

Vaktmästaren: “Den nya utrustningen och verktygen gör mitt liv enklare”

  • av

Äntligen har vaktmästeriet fått den kärlek det förtjänar! Nu finns det nya verktyg, isskrapor och annat som länge eftersatts. Klubben har nu allt som behövs för att erbjuda bästa möjliga förutsättningar till spelare och personal.

Senaste gången klubben såg över utbudet av verktyg i vaktmästeriet var på 1970-talet. Av olika skäl har dessa inte setts över ordentligt. Vaktmästare Bengtsson fick till slut nog och krävde att nya verktyg skulle köpas in.

“Det är på tiden”, sa han. “Jag har använt samma grejer i åratal och de börjar falla sönder. De nya är mycket bättre.”

Klubben har också köpt en ny gräsklippare till tomten samt en ny snöslunga och borste. “Dessa kommer att göra mitt liv mycket enklare”, säger Bengtsson. “Jag är mycket nöjd med den nya utrustningen.”

En första av många satsningar

Det här är bara ett vidare led i utvecklingen för Simlångsdalen Toxic Tuna som siktar mot toppen! De nya verktygen och utrustningen kommer att hjälpa klubben att uppnå sina mål.

Toxic Tuna har alltid varit en klubb som är villig att investera i sina medlemmar. De nya verktygen och den nya utrustningen är ännu ett exempel på detta. Med de nya verktygen och den nya utrustningen kommer vaktmästarpersonalen att ha allt de behöver för att hålla rinken ren och säker för alla.

Detta är bara ett av många sätt som Toxic Tuna arbetar för att förbättra klubben. Vi letar alltid efter sätt att göra Simlångsdalen till en bättre plats för alla. Om du har några idéer, tveka inte att kontakta oss!

Vi vill konkurrera på och utanför rinken

Klubben ska vara konkurrenskraftig både på och utanför rinken, därför var det ett självklart val att investera i dessa inköp. Det gäller inte bara medlemmar utan också folk i kommunen som åker allmänhetens åkning. Simlångsdalen Toxic Tuna strävar alltid efter att ligga före.

allmänhetens åkning

“Vi vill vara en konkurrenskraftig kraft både på och utanför rinken. De här inköpen har gjorts med det i åtanke”, säger klubbens ordförande Mats Eriksson. “Det är inte bara våra medlemmar som gynnas av detta, utan även människor i samhället som åker skridskor offentligt. Simlångsdalen Toxic Tuna är en klubb som ligger i framkant!”

Efter ett nära samarbete med leverantören fick vi ett bra pris på våra inköp. I samband med nästa hemmamatch kommer vi att tacka leverantören med en annons i matchprogrammet.

“Vi letar alltid efter sätt att spara pengar så att vi kan återinvestera dem i klubben. I det här fallet kunde vi få ett bra pris från leverantören. Vi kommer att tacka dem med en annons i vårt matchprogram för nästa hemmamatch”, säger Mats Eriksson.

Det här köpte vi in:

  • En robotgräsklippare.
  • En snöslunga.
  • Nya isskrapor.
  • Nya hinkar.
  • Nya verktyg.

Vi är övertygade om att dessa inköp kommer att hjälpa oss att hålla klubben ren och snygg. Om du har några förslag på framtida inköp, låt oss veta. Vi gör allt för våra medlemmar!

ny utrustning till rinken var en prioritet

Skyttekungen Larsson är laddad för nästa match

Vi hoppas att vi ses på nästa match då vi möter Båstad. Förra mötet slutade i en seger för oss med 6-1. Vår skyttekung, Viktor Larsson, gjorde tre mål.

Viktor Larsson är laddad för matchen och säger: “Jag ser fram emot matchen. Det är alltid roligt att spela mot Båstad. De är ett bra lag, men vi är bättre. Vi ska visa dem vem som är boss på isen.”

Matchen börjar klockan 19:00 i Tunahallen i Simlångsdalen. Biljetter kan köpas i dörren eller online via vår hemsida. Välkommen!

Simlångsdalen Toxic Tuna Hockey Club